مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

سایت تخصصی مشاوره روانشناسی و روانپزشکی با هزاران مطلب مفیدو آموزنده
مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

سایت تخصصی مشاوره روانشناسی و روانپزشکی با هزاران مطلب مفیدو آموزنده

عصبانیت خود را کنترل کنیم




عصبانیت دشمن اصلی انسانهای روی زمین است عصبانیت در برخی از مردم بسیار شدت دارد ولی در برخی دیگر از مردم بسیار خفیف میباشد ولی
همانطور که خداوند در قرآن فرموده اند باید خشم خود را فرو ببیریم.


همیشه باید راهی برای از بین بردن عصبانیت پیدا کرد و فقط خودمان می‌توانیم به خودمان کمک کنیم زیرا عصبانیت باعث واکنش‌هایی می‌شود که اثرات آن قابل جبران نیست و برای سلامت بدن بسیار مضر است.

نفس کشیدن:
یکی از علل عصبانیت ریتم تنفسی است؛ در عصبانیت ریتم نفس کشیدن سریع و سخت می‌شود؛ در هنگام عصبانیت یک دم عمیق تنفس را به حالت طبیعی برمی‌گرداند و باعث می‍‌شود تا حدودی عصبانیت ما از بین برود و آرامش پیدا کنیم.

مدیریت استرس و عصبانیت:
یکی از کارهایی که در عصبانیت مهم است کنترل و مدیریت آن است؛ عصبانیت خود را نشان ندهید تا جایی که امکان دارد آن را پنهان کنید؛ این کار باعث می‌شود تا حدودی از عصبانیت شما کم شود.

آرام صحبت کنید:
اغلب افراد زمانی که عصبانی هستند سریعتر از معمول حرف می‌زنند؛ اگر سعی کنید عصبانیت خود را پنهان کنید و ملایم‌تر حرف بزنید رفتارتان مطلوب‌تر خواهد بود؛ به مخاطب خود اجازه بدهید تا حرف بزند.
عضلات بدن را شل کنید:
در حین عصبانیت عضلات بدن و واکنش‌های فیزیکی به راحتی قابل شناسایی هستند؛ بدن خود را در حالت ایستاده یا نشسته شل کنید و مطمئن شوید که عضلات کاملاً شل هستند؛ این کار شما را آرام‌تر می‌کند.
تاثیر فرو بردن خشم,راهای فرو بردن خشم,روش های فرو بردن خشم,حدیث درباره فرو بردن خشم,دعا برای فرو بردن خشم,دعا جهت فرو بردن خشم,آثار تربیتی فرو بردن خشم

با خشم نگاه نکنید:
در چشم مخاطب خود با خشم یا تمسخر نگاه نکنید زیرا چشم‌ها درون انسان را نشان می‌دهند.

از خودتان سوال کنید:
زمانی که با شخصی بحث می‌کنید در مرکز توجه هستید و دیگران به شما نگاه می‌کنند، در اینجا می‌توانید سوال‌هایی در رابطه با چشم پوشی از ادامه بحث از خود بپرسید؛ این کار به شما مهلت می‌دهد تا به خودتان بیایید و آرام‌تر شوید.

خودتان باشید:
سعی نکنید شخص دیگری باشید که نیستید؛ خودتان باشید و قبول کنید که ممکن است اشتباه کرده باشید؛ زیرا هیج انسانی کامل نیست و اشتباه می‌کند.

لبخند بزنید:
اگر دیگران شوخی می‌کنند و باعث عصبانیت شما می‌شوند کافی است لبخند بزنید تا موضوع شوخی همانجا تمام شود؛ هیچ چیز بدتر از عصبانیت نیست.

آب بنوشید:
آب به مغز شما اکسیژن می‌رساند.
دوش بگیرید:
دوش گرفتن و رسیدن آب به بدن عصبانیت را کاهش می‌دهد و باعث شل شدن عضلات بدن می‌شود و به شما آرامش می‌دهد.
راه بروید:
راه بروید با خودتان به آرامی صحبت کنید و خودتان را آرام کنید، حرف‌های آرام بخش شما را آرام می‌کند.اگر ایستاده‌اید بنشینید و اگر نشسته‌اید بلند شوید و راه بروید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.