مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

سایت تخصصی مشاوره روانشناسی و روانپزشکی با هزاران مطلب مفیدو آموزنده
مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

سایت تخصصی مشاوره روانشناسی و روانپزشکی با هزاران مطلب مفیدو آموزنده

دغدغه های دختران امروز چیست؟

کنجکاوی بیش از حد خانواده در مسایل شخصی دختران از مشکلات آنها است. در فرهنگ ایرانی دختران بواسطه نگاه ویژه خانواده و جامعه و مهمتر از آن دیدگاه دین در خصوص مقام زن بیشتر درگیر این مشکل هستند.

کنجکاوی بیش از حد خانواده در مسایل شخصی دختران از مشکلات آنها است.
دکتر ابراهیم اندرخورا، در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: در دوران نوجوانی و ابتدای دوره جوانی همواره تغییرات قابل ملاحظه ای در رفتار شخص و اطرافیان شکل می گیرد که این تغییرات همیشه با اضطراب و چالش های روحی و روانی همراه است.وی ادامه داد: در فرهنگ ایرانی دختران بواسطه نگاه ویژه خانواده و جامعه و مهمتر از آن دیدگاه دین در خصوص مقام زن بیشتر درگیر این مشکل هستند.
وجود زن با عنایت و لطف خداوند کریم با هنر، زیبایی، احساس و عشق آمیخته شده و مهمترین نقش زندگی بشر یعنی مادر بودن به این وجود با ارزش سپرده شده است. نقشی که در آن پرورش، آموزش، تربیت و ایثار و از خودگذشتگی و از همه مهمتر و کاملتر عشق به صورت یکجا قابل ملموس است.
این استاد دانشگاه ، خاطرنشان کرد: در بیان مقام زن همین بس که در بالاترین جایگاه دلیل خلقت بشر می شود آنجا که خداوند، فاطمه(س) را دلیل خلق همه هستی می خواند.وی ادامه داد: باید باور کنیم که زن در چند دهه گذشته بیش از همیشه مورد توجه بوده و البته ارزشهای او نیز مورد هجمه قرار گرفته است که دختران در این معادله غلط فرهنگی بیشترین تاوان را پرداخته اند.
وی به مهمترین دغدغه های پیش روی دختران اشاره کرد و افزود: ترویج احساس سرخوردگی از جنسیت زن و حسرت مرد نبودن، وابستگی بیش از اندازه به مرد و ترس و نگرانی از تنهایی و تنها ماندن، نبود اشتغال و درآمد مناسب با توجه به نسبت دانشجویان دختر به پسر در یک دهه گذشته و افزایش میانگین سن ازدواج و اشاعه نگرانی های کاملاً بی پایه و اساس در خصوص نبود فرصتهای مناسب از دغدغه های دختران در جامعه کنونی است.وی ادامه داد: تفاوت و تبعیض قائل شدن برخی خانواده ها و جامعه بین پسران و دختران، عدم درک صحیح خانواده از تغییرات فیزیکی و به تبع آن روحی دختران، ضعیف بودن آگاهی خانواده و نبود آموزش صحیح در برخورد با مشکلات دختران، رواج و اشاعه ناامیدی، سرخوردگی و احساس غلط بی فایده بودن در نقش های مهم اجتماعی از دیگر دغدغه های موجود این گروه است. وی ادامه داد: آنچه که باید به صورت جدی به آن پرداخته شود تقویت باورهای حقیقی و غالب و بهره مندی از این ویژگی در راستای پررنگ کردن امید به خویشتن، خانواده، جامعه و آینده در دختران است.
این کارشناس مسایل اجتماعی افزود: دختران امروز و فردا باید توانایی ها و ضعف های خود را بشناسند، نقاط قوت اعتقادی و روحی خود را تقویت کنند، خود را باور کرده و آگاهانه همراه با برنامه به سوی آینده قدم بردارند که آینده متعلق به آنهاست و یقیناً بر اساس خواسته های به حق و شایسته ایشان رقم خواهد خورد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.