مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

سایت تخصصی مشاوره روانشناسی و روانپزشکی با هزاران مطلب مفیدو آموزنده
مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

مشاوره ازدواج و خانواده کودک و نوجوان

سایت تخصصی مشاوره روانشناسی و روانپزشکی با هزاران مطلب مفیدو آموزنده

اثرات تربیتی غذا خوردن خانواده در کنار هم



با غذا خوردن در کنار هم، احساس خوب خانواده بودن را تجربه کنید

با آنکه خانواده‌های مدرن در حال تغییرند و "زمان با هم بودن" اعضای خانواده رو به کاهش است، هنوز هم یکی از مهم‌ترین عملکردهای خانواده، موقع غذا خوردن است.

پژوهش های جدید نشان می‌دهد اکنون در بسیاری از خانواده‌ها هر نوبت اعضای مختلف خانواده چیزهای متفاوتی را در زمان‌های گوناگون می‌خورند.

در واقع سبک زندگی امروز باعث شده است که خانواده به سادگی در کنار هم قرار نگیرند. اشتغال پدر و چند شغله بودن باعث شده است که پدرها کمتر در کنار فرزندان خود قرار بگیرند، در بسیاری از موارد فاصله فیزیکی باعث فاصله عاطفی با فرزندان می‌شود و اثرات مخرب تربیتی به همراه دارد.

از سوی دیگر اشتغال و فشار کار مادر در بسیاری از موارد باعث می‌شود فرزندان توجه لازم را از مادر خود دریافت نکنند. مشغولیت با اسباب بازی و یا مهد کودک و امثال اینها بخشی از نیاز کودکان را برطرف می‌کند اما آنها نیاز دارند از طرف پدر و مادر خود مورد توجه و محبت قرار گیرند.

غذا خوردن خانوادگی زمینه‌ای برای برقراری ارتباطی عاطفی و صحیح بین اعضاء خانواده برقرار می کند.

خانواده در میان غذا خوردن تبادل اطلاعات می‌کنند، از وضعیت هم با خبر می‌شوند، در مورد مشکلات صحبت، مشورت و نظر خواهی می‌کنند، به یکدیگر توجه و محبت می‌کنند و به طور کلی لحظاتی در کنار هم خانواده بودن را تجربه می کنند.

احساس خانواده داشتن یکی از نیاز های اساسی برای انسان تلقی می‌شود. در واقع احساس تعلق به جایی، از طریق خانواده برطرف می شود. از سوی دیگر احساس تکیه گاه داشتن، محبت، رابطه، اعتماد بنفس، شایستگی همه و همه نیازهایی هستند که بایستی در خانواده ارضاء شوند و فضای گرم خانواده هنگام غذا خوردن بستری مناسب برای ارضاء این نیازها است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.